LOGO download

Download ons logo door op onderstaand logo te klikken. Hierna opent zich een Wordbestand met het logo.

Het logo is begin 2014 totstandgekomen uit een oproep onder de leden. Uit ruim 40 inzendingen werd dit logo door meer dan 2/3 deel van de leden tot mooiste verkozen. De eeuwige roem viel toenmalige Nevelo Zaterdag speler Daan Horvers ten deel.

Het logo is een schild dat kracht uitstraalt in de vorm van een koeienhuid die refereert aan het ontstaan van SV Nevelo uit de NEderlandse VErenigde Lederfabriek Oisterwijk, gevestigd aan de Almijstraat (Amsterdamsche LederMaatschappIJ). De clubkleuren zijn uiteraard rood-wit. Het oprichtingsjaar 1930 wordt vermeld. De kroon verwijst naar de status "Koninklijke" erkenning die onze vereniging in 1961 uit naam van de toenmalige Koningin Juliana ontving.